Дамските ръкавици отново на мода

Posted on

ръкавициЕдин от основните аксесоари за всяка дама през зимата, са ръкавиците. Освен практични, те стоят и много елегантно да добре облечените жени. Разбира се, днес можете да намерите всякакви модели и разцветки, с които да се чувствате комфортно и да изглеждате добре.

Последните тенденции сочат, че на мода са кожените ръкавици в по-силни цветове. Напоследък обръщаме внимание на зелените ръкавици, защото те са предпочитани от мнозина. Няма нужда да ги комбинирате с цвета на обувките, чантата или колана, а се опитайте да внесете разнообразие, за да изглеждате свежо и различно.

Ръкавиците са аксесоар, който ви помага на ръцете ви, тъй че те да не измръзнат през зимния сезон. Редом с това маниера по ръкуване изисква сваляне на ръкавицата, която подчертава нежната дамска ръка. Тази част от облеклото ви придава ударна доза стил, когато посещавате различни мероприятия или просто се разхождате на улицата.

За вкуса на нежната половина свидетелства носенето на ръкавици от естествена кожа. В съчетание с красив шал, вие ще направите силно впечатление на хората около вас. Тук отново имате разнообразие от съчетания, които може да използвате. Зимната шапка също може да бъде прибавена, за да завършите успешния си тоалет.

Дамите сами могат да определят стила си носейки ръкавици. На тяхното внимание се предоставят: класически, небрежни или спортни модели. Съществуват ръкавици и за топлите дни направени от ефирни леки материи, за да не запарват и вредят на ръцете.

Представителките на нежния пол могат да експериментират и с така наречените рокерски ръкавици. Те са украсени с капси и декоративни ципове, като са изработени от чиста кожа. Това ви придава малко по-хард визия, но ако си падате по твърдата музика, то нищо не ви пречи да ги използвате изразявайки себе си.

Друг търсен модел ръкавици са тези с животински принтове. Тук обаче модните специалисти споделят, че такъв тип ръкавици са допустими в комбинация единствено с чантата. Напоследък дори леопардовите шарки започнаха да излизат от мода, тъй че може и да ги пропуснете.