Да се доверим ли на лечението с базални импланти?

Posted on

bazalnite112Посветихме тази статия на базалните импланти, тъй като те се явяват един нов и интелигентен начин за възстановяване на изгубените зъби. Много хора изпитват срам и неудобство от липсата на зъби в устата си, а това води до понижено самочувствие и нарушен баланс. В наши дни зъболечението напредна много и има начин да върнете усмивката си бързо и лесно.

Базалната имплантология има своя философия. Така наречените BOI импланти (базални импланти) се закотвят в най-твърдата зъбна кост, която се нарича кортикалис. По този начин се осигурява достатъчно здравина и устойчивост на импланта. Нещо повече, интегрирането на иновативните импланти става непосредствено след изваждане на болните зъби.

Вече не е нужно да се чака заздравяване на раната след екстракция на зъби. Преминава се към незабавно имплантиране, без това да създава дискомфорт на пациента. Оперативната процедура по поставяне на зъбни импланти не е никак болезнена и се извършва за сравнително кратко време. Именно срокът за лечение с базални импланти е в основата на техния успех сред пациентите.

И ако сте слушали истории за отхвърляне на импланти от организма, то при базалните варианти, такава опасност не съществува. Лечението трае не повече от пет дни, в които вие получавате не само нова фасада, а и начин да се храните по-спокойно. Заседналите части от храна под протезите е вече мит, така че можете да отдъхнете с облекчение.

За щастие базалните импланти успяха да помогнат на болните от пародонтоза, да възвърнат самочувствието си. Това коварно заболяване ще изчезне щом се поставят новите импланти. Пушачите станали жертва на загуба на зъби могат да ги възстановят частично или напълно посредством използването на BOI импланти, които не само са здрави, но и много удобни.

И за финал ще спомене, че базалните импланти са по-евтини от всички останали, тъй като лечението с тях е много по-бързо и не се налага да ходите в стоматологичния кабинет с месеци, за да ви бъдат правени поправки и допълнителни оперативни процедури по имплантиране.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *