Ефективни начини да премахнем петната от дезодорант

Posted on

петна от дезодорант

Лятото предразполага към използване на дезодорант, който не рядко оставя петна по дрехите ни. Разбира се, няма как да пропуснем тези задължителни козметични продукти, тъй като те ни помагат да се справим с потта в горещите летни дни. Не се притеснявайте, защото има как да изчистите лекетата от облеклата ви.

Един от най-разпространените начини за борба с петна от дезодорант е, чрез микрофибърни кърпи. Всичко, което се изисква от вас е да ги намокрите и да търкате на замърсената зона. По този начин замърсяването ще изчезне, а вие отново може да облечете любимата си дреха.

Друг трик, на който да заложите са бебешките кърпички. Да правилно сте разбрали – бебешки кърпички. Натъркайте лекетата от дезодорант и изчакайте да изсъхнат. Резултатите са повече от добри, както ще се уверите сами, ако ни послушате.

Продукт за почиване на грим също ще ви свърши работа. Освен премахването на петънца от крем и фон дьо тен, той ще ви послужи и да изчистите белезите оставени от употребените дезодоранти. Пробвайте и няма как да останете недоволни от ефекта.

Хавлиената кърпа ще ви изненада с доброто си действие върху петната. Да знаем, че изглежда прекалено лесно, но опитайте да я намокрите и минете няколко пъти върху отпечатъка на дрехите. Сами ще видите доброто действие, което ще донесе усмивки и желания краен резултат.

Едно от най-разпространените методи за премахване на петна от дезодорант е посредством употребата на стар чорапогащник. Последният трябва да бъде от фина материя тип лен или коприна.

В случай, че петната ви дразня и не искате да ги търпите нито миг повече, то не се колебайте да се доверите на горе написаните съвети и пособия. Естествено, ще продължим рубриката с полезни напътствия спрямо грижата за облеклото, за да бъдете винаги красиви и център на вниманието. Надяваме се, да сме ви били от полза с днешната ни публикация.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *