Защо Фейсбук има толкова много последователи?

Posted on

facebook-388078_960_720

Социалната мрежа с над 1 милиард потребители Фейсбук е създадена през 2004 година и от тогава целия свят я предпочита като любимо средство за общуване, поставяно на предна позиция пред изпращането на имейли, разговорите по телефона и дори общуването на живо. Сайтът ви предоставя виртуална време онлайн на живота си чрез вашите Facebook актуализации през годините. Поддръжка на Facebook страница е изключително плавен процес, който се извършва лесно от хора от всички възрасти и социални слоеве.

Фейсбук ви дава възможност да изразявате себе си и да бъдете изслушвани. Сайтът може да се използва и като платформа за съобщения и чат с видео с ваши близки. Игрите пък служат да се позабавлявате и стимулират социалното общуване с многобройните им мултиплейър функции. Във фейсбук можете да гледате и споделяте клипове, послания и изображения.

Можете да стимулирате ваш продукт или актуализациите, ако желаете да го правите и с други последователи на сайта. Може да избирате, съобразно вашите нужди, изисквания и желания целевата си аудитория по интереси, географско разположение, възраст, пол или дори по това какво устройство използват, за да влязат в Интернет – фиксирано или мобилно. Може, също така, да влезете в ролята на организатор на събития и да се събирате с хора.

Макар, че може да изглежда, че изтъкваме очевидни неща, най-важния фактор, поради който Фейсбук има толкова много последователи е, че той е напълно безплатен, като изключение правят само апликациите за продажба във Фейсбук Маркетплейс.

В заключение, към всички положителни страни на Фейсбук, не можем да не отбележим, че макар той да е фантастично изобретение, което е допринесло всички ние да се почустваме по-близо един до друг, ние никога преди не сме били толкова отдалечени един от друг. Отделяйте по-малко време за поддръжка на фейсбук страница и повече за общуване очи в очи. В края на работния ден, би било добре да си припомните, че вие управлявате вашия живот и неговите интереси, а не обратно!

Автор на статията: Росен Маринов


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *