ЗЪБИ И КРАСИВА ВЪНШНОСТ

Posted on

zubiКрасотата не зависи само от общия изглед на външността. Тя представлява сума от цял ред предпоставки, от които, освен хармоничния ръст, благородното и изискано лице, преди всичко още младост, здраве, начин на живот и грация, допринасят значително за допълването на това понятие.

Грижите за красотата се свеждат на първо място към такива за запазване на здравето и на младежката подвижност, докато козметиката се явява повече като нещо вторично, а именно като допълнителна помощ, най-нужна на тези, които са пропуснали на време да се грижат малко повече за своето здраве и външен вид.

Хубавият изглед на лицето зависи твърде много от състоянието на зъбите, макар че здравите и красиви зъби не са нужни само за задоволяване на естетичните вкусове, но преди всичко са едно важно условие за здравето на човека.

Недостатъчното предъвкване на храната в устата, вследствие болни зъби, или въобще липсата на такива, се отразявазле на стомаха.

Мнозина предпочитат да страдат от зъби, но ги е страх от зъболекаря, не знаейки, че модерното зъболекарство се е погрижило да преобрази кабинета на зъболекаря от старата „инквизиционна“ стая в едно приятно, модерно обзаведено място, където се помага на пациента без болки.

С модерните начини и средства е възможно едно съвършено безболезнено лечение на зъбите и, макар че мнозина не искат да повярват на това отначало, скоро са принудени да оставят страха и да позволят без притеснение, нужните манипулации в устата им.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *