Какви са плюсовете на базалните зъбни импалнти?

Posted on

bazБазалните зъбни импланти са много модерни към наши дни, тъй като позволяват на напълно обеззъбени пациенти да върнат своето самочувствие по доказано ефективен начин, и без болка. Но, за да не бъдем голословни в тази статия ще разгледаме плюсовете на така наречените BOI импланти, които се радват на голям интерес в Европа и други точки на света.

Да научим повече за базалните импланти…

Ако имате проблем с липса на зъби и сте се наслушали на истории за конвенционалните импланти, чието приспособяване към организма е много трудно, то вероятно имате нужда да се запознаете с базалната имплантология, която бележи големи успехи сред пациентите. Популярността на тези импланти се дължи на лесното им интегриране в най-твърдата кост.

За никого не е тайна, че базалните импланти се поставят в кортикалната кост. Закотвянето им гарантира подобрена дъвкателна способност, без риск от попадане на храната под протезите. Естествено, има стоматологични кабинети предлагащи отлично обслужване посредством швейцарски импланти, така че не се колебайте да отворите сайта www.swissimplants.eu сега.

BOI имплантите се поставят на мястото на извадените зъби веднага, което съкращава процеса на лечение. Така вие пестите пари, а и ще се радвате на хубавата си усмивка за сравнително кратък срок, което е съществен плюс, който трябва да впишете във вашия личен бележник.

Стандартните импланти изискват изчакване заздравяването на раните, след изваждане на болните зъби. Това прави процедурата по-бавна и сложна, отколкото при базалните варианти. Това е предимство и за хората, които страдат от пародонтоза, защото последната изчезва чрез поставянето на новите импланти. Оперативният метод е малко травматичен и много ефикасен.

В обобщение

Има много какво да се пише, и каже по адрес на базалните дентални импланти, но това, което споделихме с вас в тази статия, би трябвало да е достатъчно, за да посетите специализиран кабинет, който ще върне красивия ви облик, и то в разстояние на няколко дни лечение.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *