Какво можем да направим с една коркова дъска

Posted on

Какво можем да направим с една коркова дъска1Навярно и на вас се е случвало поне един път в ежедневието да си мечтаете за чудо или магия, които да помогнат да се справите с всичко смазващо по-лесно. Предлагаме ви няколко нестандартни начина да пренаредите живота си само с помощта на коркова дъска:

За целта са ви нужни само няколко аксесоара и тяхната мултифункционалност може да ви изуми. Много хора биха изхвърлили на боклука куп вещи и аксесоари, които реално в очите им имат само едно-единствено приложение. Идеите за дома обаче никога не се изчерпват с малка доза въображение и усет.

Направете вази – за целта са достатъчни малко коркови тапи, а в най-добрия вариант коркова дъска. В нея може да забодете изкуствени цветя, красиво оформени на букет. Подобна идея може да служи за икебана или като заместител на картина за офиса.

Старата коркова дъска, може да се превърне в чудесен, практичен и модерен аксесоар за сервиране в дома. Така например преобразена в поднос, върху нея може да наредите салфетки, дапокриете с красива покривка, да поставите цветя и да използвате за поднос.

Коркова дъска не само за презентации и напомняния – на всеки е известно основното приложение на корковата дъска. И въпреки, че не струва скъпо, на пазара могат да бъдат намерени коркови дъски на подобаваща цена. Това позволява прилагането им в практиката и ежедневието и по нетрадицинен начин. Върху нея може да поставите не само ежедневни бележки с дати и часове за напомняне, но и някое ново творение на малчуганите. Подобни изяви често се излагат и в училищата.

Коркови дъски за офиса – в офиса корковата дъска ще намери място в някои кът Какво можем да направим с една коркова дъска2или шкаф, но от стария материал могат да станат много повече неща. Така например коркова дъска, може да замени бялата дъскапо време на изнасяне на оперативка със служителите; да разкраси офиса с декориране на различни елементи върху й и много други приложения.

Коркова дъска може да е от голяма полза за децата. С едно такова приложение в дома може да организирате вечерни игри и забави или да позволите на децата да закачват седмичните си програми.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *