Как да декорираме малкото работно пространство?

Posted on

dekoraciqДекорирането на офиса не е толкова лесно, колкото на дома. Това изисква повече усилия и време, за да се вземат точните интериорни решения. Поради тази причина сме ви подготвили няколко начина, с които да разнообразите обстановката в офиса, но тя да бъде компактна и функционална.

Вдъхновение от природата

Природата е навсякъде около нас и можете да потърсите вдъхновение в нея. Можете да изберете фототапет с десен на природен пейзаж. Например, това може да е лятна картина или оживена градска стена, която да ви стимулира да работите по-бързо и ефективно. Каквото и да изберете, то решението ви ще разнообрази скучната среда.

Малките детайли

Всичко се крие в малките детайли. Те могат да разчупят обстановката в един скучен и неприветлив офис. Например, можете да си вземете чаша за кафе на точки, моливник във формата на сърце или нещо подобно. Каквото и да сте решили, то действайте смело. Разчупете скучната офисна среда, сложете неща, които ви вдъхновяват!

Масивна картина в меки нюанси

Малкият офис често страда от естествена светлина и това се отразявана желанието за работа у служителите. За да има равновесие и компенсация, то заложете на светли нюанси по стените и картините, както и на класическо решение за пода  – паркет или ламинат.

Заложете на малко живо растение

Това може и да ви звучи безсмислено, но едно цвете в саксия, би разведрило обстановката в малкия схлупен офис. Липсата на пространство за цвете вече отдавна е преодоляна. Има достатъчно саксии, които могат да бъдат поставени на стената. Защо да не заложите и на саксията с магнит? Тя би била интересно допълнение, освен това е подходяща за всяка метална повърхност в офиса и по този начин ще разнообразите помещението.

Обикновени предмети

Ако не ви бива в отглеждането на живи растения, то можете да заложите на изкуствени декорации. На пазара има много изкуствени цветя във ваза или пък химикалки, които са под формата на стръкчета от трева. Каквото искате, можете това да намерите и да декорирате своя офис.

Работата не е задължително да е скучна! Използвайте въображението си и направете офиса си вдъхновяващо място за нови висоти и успехи!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *