Мъжките прашки се върнаха на мода

Posted on

мъжки прашкиПозабравените мъжки прашки се връщат на мода, тъй като вече ни омръзна да гледаме само и единствено жени с подобен тип еротично бельо. Разбира се, мъжете могат да носят прашки не само, когато са с любимата си, а и въобще в ежедневието. Огромното разнообразие от цветове и модели на добри дизайнери привлича вниманието към силния пол и подчертава красивите форми на мачовците.

В началото на 90-те години се смяташе, че прашки носят само мъжете с лява ориентация или стриптийзьорите. В наши дни нещата се промениха драстично и мъжката половина може да носи, каквото си пожелае бельо без да се съобразява с мнението на останалите. Нещо повече, прашките стават все по-удобни, практични и модерни, тъй че не се учудвайте ако видите мъж, който купува прашки в близкия магазин за бельо.

Мъжете могат да избират от обикновени до нестандартни прашки украсени с връзки, верижки и други елементи. За да им е удобно и прохладно през лятото мъжкарите ползват мрежесто или памучно бельо, според собствените си изисквания. Те могат да се спрат на дантелени варианти или латекс, ако искате да бъдат още по-ексцентрични и еротични.

Ясно е, че съществуват момчета, които купуват прашки, с единствената цел да изненадат любимата си. Въпреки всичко има и много такива, които ги предпочитат вместо стандартните слипове или боксерки. Жените пък често подаряват прашки на интимните си половинки, за да разнообразят стила им и да им придадат по-апетитна визия.

Хубавите мъже със стегнати форми и прашки привличат вниманието на дамите и често печелят сърцата им. Това е още една причина този вид бельо да се върне на мода. В крайна сметка едва ли съществува мъж, който да не обича да бъде център на женското внимание. Тази мода може и да се отхвърля от по-консервативните личности, но едва ли има сила, която да спре развитието и през годините. Разбира се, вие избирате дали да я последвате или не.