По-подробно за зъбните импланти

Posted on

implanti5Може би не знаете, но първите зъбни импланти датират от древността. Има доказателства за открити находки, които съобщават за успешно имплантиране по времето на маите. Разбира се, днес нещата изглеждат много по-различно, тъй като стоматологията се възползва от новите технологии и по този начин произведе здрави и надеждни дентални импланти за пациентите.

Благодарение на биосъвместимите материали се изработиха дентални импланти със супер качество. Те са естествен заместител на истинските зъби и са най-добрия начин за зъбно възстановяване. Имплантите нямат нерв и не гният с времето, така че ползвателите им няма от какво да се притесняват. Те ще имат по-красиви зъби, на които да се радват дълго време.

В началото бяха стандартните импланти, при които се чакаше определен период за приспособяване към организма. Има случаи, когато имплантите са отхвърлени като чуждо тяло, което налагаше намесата на зъболекар. По този начин лечението ставаше по-дълго, а и струваше повече на пациентите. Това също остана в миналото, защото се откри решение.

На бял свят се показа иновативната базална имплантология, която смени конвенционалните импланти. Така наречените базални импланти не изискват дълго лечение и изчакване. Те се един от най-бързите начини да получите нови зъби на сравнително достъпна цена. Още повече, че можем да открием импланти с швейцарско качество и множество предимства.

В наши дни има спор между специалистите, дали стандартните импланти са по-добри, или нашумелите базални зъбни импланти. Всеки има различно становище, което понякога обърква клиентите. Естествено, ние сме на мнение, че BOI имплантите са един от доказано добрите методи за своевременно възстановяване на липсващи зъби, без болка и други проблеми.

В обобщение

По-горе посочихме откъде започва лечението с дентални импланти. Хвърлихме едно око и на различните видове импланти, за да се ориентирате при избора си. Съобщихме важни неща, които трябва да запомните, преди да стартирате лечение с импланти. Надяваме се статията да ви е била интересна и любопитна. Очаквайте продължение на горещата тема в най-скоро време.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *