Стоманени пръстени – изразителни и секси

Posted on

stomanen-prastenПовечето дами поддържат ръцете си със старание и желание и наред с изрядно оформения маникюр, не пропускат да украсят пръстите с красиво бижу.

За тези от вас, които имат афинитет към ръцете и винаги забелязват пръстените, които една дама или един господин носи, със сигурност е от значение от какъв материал е дадено бижу и как се носи то. Второто, което не е без значение е изработката и цената разбира се. Ако желаете най-доброто съотношение между качество и цена, може да погледнете в сайта на Магазини Гранат. Там ще откриете специална категория с артикули, подходящи за всеки вкус и джоб.

Дори и да ви се струва второстепенно това дали да предпочетете един пръстен пред друг, за онези от вас, които обръщат внимание на всеки детайл със сигурност не е без значение дали именно днес ще бъдат само с нежна златна халка или ще носят поне по няколко стоманени пръстени и на двете ръце.

Как избора на стоманени пръстени подсказва какво е вашето настроение?

Погледнете ръцете си и разберете веднага отговорите от тази статия.

Носите тънки стоманени пръстени, които можете да разпределите на всяка фаланга или да съберете в един по-масивен пръстен.Това е избор на творчески настроената личност, която обича разнообразието и често се поддава на моментни пориви.

Носите голям пръстен от стомана на показалеца си. Това е избор на хората, които искат да ръководят останалите. Тъй като показалеца е символ на лидерите, носенето на пръстен на този пръст е сигурен знак, че вашите стремежи са насочени към лидерските позиции в работата и семейството. Готови сте да си отвоювате това място и нямате намерение да го отстъпвате на когото и да е.

Предпочитате да носите стоманен пръстен на кутрето, като избирате такъв с камъни или кристали. Кутрето е символ на дома, приятелството и личните отношения. Носенето на пръстен на кутрето е с противоположно тълкуване на символиката на пръстен на показалеца. Тоест рингът, поставен на този пръст означавачест, отговорност към себе си и другите, връзка с останалите хора.

Носите по няколко пръстена на всеки от пръстите си.Това може да означава, че обичате бижутата, но и че имате ниска самооценка и трудно се решавате на промени и избор, свързан с личния живот.

Съчетаването на стоманени пръстени със стоманени медальони или колиета от един дизайн е знак, че стилът и високата класа са много важни за вас.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *