Футболистите диктуват модата на нестандартните прически

Posted on

прическиВ случай, че се интересувате от шантави и нестандартни прически, то задължително трябва да се вгледате във фризурите на футболистите. Големите имена във футбола са доста ексцентрични и експериментират смело с косите си.

Дейвид Бекъм бе първият, който впечатли с интересни хрумвания за косата си, а след това бе последван от Стивън Джерард, Андреа Пирло, Марио Балотели, Кристиано Роналдо и много други. Основната идея е звездите да направят впечатление на широката публика, както и да стресират противниците си на терена.

Естествено, всички се съобразяват с модните тенденции и се стараят да бъдат максимално оригинални, когато излязат на зеления килим. Освен за косите си, съществуват играчи, които имат специален подход към брадата. Такъв например се вижда при Абел Шавиер, който всеки път е с различен цвят и форма на брадата.

Често срещана гледка станаха футболни състезатели залагащи на пънкарската прическа. Гребените могат да се видят и на тазгодишното Европейско първенство 2016 във Франция. Отзивите от страна на феновете и фенките са различни. Има такива, които одобряват нестандартния подход към прическите и други, които гледат с насмешка на тях.

Разбира се, връщайки се назад отново можем да се сетим за футболист със странни прически. Звездата на Колумбия – Карлос Валдерама винаги е прави впечатление с дългата си руса коса, която в много случаи е направена на къдрици. Това е негова запазена марка и при споменаване на името му, всеки се сеща за външния му вид.

Общо взето можем да кажем, че от всички спортове, именно футболът прави впечатление с нестандартните хрумвания за коси и бради. Напоследък обаче виждаме, че много от играчите повтарят едни и същи изпълнения, което е в ущърб на модата.

Това лято се надяваме да видим още интересни неща, които да ни радват и развеселяват. Какви ще бъдат новите футболни прически за 2016 ще прочетете само в нашия сайт, а до тогава ви желаем горещи на стадиона или пред телевизорите.