5 грешки при избор на облекло от момичета

Posted on

грешки при избор на дрехи

Не е тайна, че много момичета съжаляват за избора на облекло или обувки, когато се приберат от шопинг. Тук ще разгледаме петте най-често допускани грешки от младите дами при избора на тоалет, за да ви предпазим от неприятни последици в бъдеще време.

Не мерите, преди да купите – не допускайте тази грешка, тъй като тя може да ви излезе доста скъпо, а и да ви донесе куп разочарования. На манекените роклите стоят перфектно, но това далеч не значи, че ще отиват и на вас. Първото премерете и чак тогава поръчайте тоалета.

Разнообразявайте цвета на дрехите – много момичета купуват дрехи в един и същ цвят. Ясно е, че те са преценили какво им отива, но също така е важно да се внесе разнообразие в цветовата гама, което да им помогне да са подготвени за всички сезони и поводи.

Купувате малки дрехи – това може би е една от най-често срещаните грешки при девойките. Имайте предвид, че покупката на малки дрехи не ви прави по-слаби, а само ви създава дискомфорт, който може да пропуснете.  Купувайте дрехи, като се съобразите с размера ви.

Прекалено много бижута и аксесоари – хубаво е да поддържате визията си, прибавяйки красиви аксесоари и бижута. Тук обаче съществува граница, която не бива да прекрачвате. Прекаленият кич стои грозно и прави лошо впечатление на заобикалящата ви среда.

Не четете етикетите – не е лошо да знаете, че етикета има голямо значение за дрехата. От него може да получите информация как да перете или гладите продукта, а също и от какъв плат е изработен той. Не забравяйте да погледнете етикетите на облеклата преди да платите за тях.

Всеки допуска грешки при избор на облекло. Естествено, те не трябва да бъдат фатални, за да оправдаете инвестицията си. В случай, че искате да избегнете проблеми запишете си нашите съвети и ги приложете на практика, когато отидете до магазина.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *