5 причини да лекуваме зъбите с базални импланти

Posted on

implanti3Имате ли представа какво представляват базалните зъбни импланти? А знаете ли защо лечението на частична или пълна липса на зъби, може да се постигне чрез тях? Ако не намирате отговор на тези важни въпроси, то тази статия може да ви помогне, тъй като в нея ще изложим пет основателни причини, да започнете лечение с висококачествените BOI импланти.

Първата голяма причина да се поинтересувате от базални импланти, е свързана с тяхната цена. Тя е в пъти по-ниска от тази за възстановяване на липсващи зъби с конвенционалните импланти. В случай, че се питате каква е причината за достъпната сума, то ние ще ви отговорим, че тя се състои в по-бързото лечение и кратките посещения при специалист.

Вторият повод, който изисква да се съсредоточите в предложенията на базалната имплантология, се крие в добрата възприемчивост на BOI имплантите към организма. Не е нужно да чакате заздравяване на раните, след като извадите болните зъби. Непосредствено след екстракцията се пристъпва към закотвяне на имплантите към най-твърдата зъбна кост.

Причина номер три свързваме с дизайна на базалните зъбни импланти. Те са създадени посредством използването на титаниева сплав, която ги прави много здрави и готови за внезапно натоварване, след като бъдат поставени. За никого не е тайна, че базалните импланти не позволяват проникване на храна под протезите, което е от особена важност.

Четвъртата позиция в полза на BOI имплантите е, че те не изискват костозаместване. За няколко часа можете да получите нови зъби. Това не е възможно при нито един друг вид зъбни импланти, така че имайте го предвид. Бързо, лесно и безболезнено са основните фактори.

И ето, че идва време за петата причина. Тя може би е най-важна за пациентите, тъй като те се притесняват от евентуалните процедури по лечение, които могат да им донесат болка и  травматичност. Не се притеснявайте от тези неща, тъй като специалистите са подготвени да извършват операцията по поставяне на базални импланти, без да усетите абсолютно нищо.

В обобщение

Това са само пет причини, заради които си заслужава да използвате базални импланти за лечение на липсващи зъби. Има възможност да прочетете и негативни мнения за този вид имплантология, но имайте предвид, че повечето от тях са плод на алчност от страна на дадени стоматолози, които се опитват да пласират своите продукти. Последното решение е ваше.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *