5 стъпки към резервация на кола под наем

Posted on

kolataАко не знаете как да резервирате кола под наем, то ние ще ви посочим пет стъпки, които трябва да извървите, за да се сдобиете с желаното превозно средство. На първо време е добре да намерите фирма за рент а кар услуги, която ще ви предложи изгодни цени и условия. А ето и останалите ни съвети относно самото усвояване на лекия автомобил, който сте избрали.

  1. Изберете града или населеното място, от което ще вземете кола под наем. Имайте предвид, че можете да поръчате возило, което да ви чака на летището, когато пристигате от чужбина. Всичко това се прави от сайтовете на компаниите, така че да ви бъде лесно и удобно. Но нека преминем към следващите напътствия за потребителите.
  1. Самият избор на автомобил е обвързан с конкретните ви нужди и желания. Това идва да рече марката и модела, а също и класа на колата. Така например ако излизате в отпуск и искате да отидете на почивка със семейството си, е нужно да вземете широк и комфортен микробус или седан. В случай, че пътувате сам вземете икономична кола.
  1. Резервацията може да се осъществи по интернет от сайта irent.bg или по телефона. Препоръчваме ви да си запазите кола поне седмица преди планираното пътуване, защото съществува възможността някой да ви я отнеме под носа. Имайте предвид, че возилата на промоция се разграбват като топъл хляб от клиентите.
  1. Ако е дошло време да си вземете автомобила, внимавайте при извършването на огледа. Разгледайте добре стоката, която получавате за повреди и нередности, тъй като последните могат да бъдат преписани на вас. Винаги отбелязвайте недостатъците, за да бъдат те протоколирани от представителя на дадената фирма.
  1. Четете договорите, които сключвате, понеже те съдържат важна информация за водачите. В документите се вписват всички ваши задължения и отговорности, което значи, че е необходимо да се запознаете с тях отблизо.

Общо взето това са петте стъпки по резервация и усвояване на кола под наем. Всичко останало са малки подробности нямащи пряко отношение към услугата. Пожелаваме ви приятен път.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *